Kotona kehossa -viikonloppu Turussa

 

Luovaa laatuaikaa sinulle, joka haluat kuulla sisäistä viisauttasi, kohdata tunteitasi ja elää todeksi omaa potentiaaliasi: kuka oikeastaan olet tai voisit olla.

Viikonloppu on tarkoitettu kaikille jo Kotona kehossa -valmennuksiin osallistuneille. Se sopii myös sinulle, joka mietit, voisiko Kotona kehossa -valmennus tai -valmentajakoulutus olla sinua varten.

 

Kahden päivän aikana teemme kehollisia harjoituksia, jotka ohjaavat sinua turvallisesti ja rauhassa kuulostelemaan kehoasi, sydäntäsi, tunteitasi ja elämäsi merkityksellisiä asioita. Mitä korona- ja kesäaika on herätellyt sisäisyydessäsi? Minkä haluat vahvistuvan omassa elämässäsi tulevan syksyn aikana? Minkälaisista tarpeista on syytä pitää huolta? Kurssi on myös turvallinen yhteisöllinen paikka kohdata ja tulla kohdatuksi.

Jos haluat mukaan Kotona kehossa -valmentajakoulutukseen (jatkokoulutus Kotona kehossa -valmennukselle), lasketaan tämä viikonloppu yhdeksi osioksi tässä koulutuksessa (huomiodaan myös hinnassa).

 

"Kotona kehossa -valmennuksen metodeissa ja opeissa on voimaa. Tässä epätäydellisessä maailmassa pyrkimys ymmärtää ja auttaa toisia ja tehdä maailmaa aina vähän paremmaksi paikaksi on ehkä tärkeintä mitä voi olla."  - palautetta Kotona kehossa -valmennuksesta

 

Aikataulu:

La 5.9 klo 10-17.  (klo 17.15-17.45 info Kotona kehossa -valmentaja koulutuksesta)

Su 6.9. Klo 9.30-15. (klo 15.15-15.45 info Kotona kehossa -valmennuksesta).

Paikka:

Pilates Studio Spiraali Turku, Puutarhakatu 49 (2.krs), 20100 Turku

Hinta:

Aikaisen varaajan etuhinta 225 € 4.8.2020 asti, tämän jälkeen ilmoittautuneille 260 €. Hinta sisältää ohjelman ja välipalat (sis alv).

Ohjaajat:

Riitta Saarikko ja Pirjo Salo

Lisätiedot:

Riitta: riitta(at)viisaskeho.fi, puhelin 050 3676891
Pirjo: pirjo(at)pirjosalo.net, puhelin 040 755 2016

 

Huomaa:

Toteteutamme viikonlopun pienryhmälle, jos koronaepidemia ei estä kokoontumista. Noudatamme annettuja koronaan liittyviä ohjeita ja pidämme huolta turvallisuudesta.

 

Stipendirahasto:

Jos tämä työpaja olisi sinulle tärkeä, mutta osallistumismaksu tuntuu liian isolta budjettiisi nähden, kirjoita vapaamuotoinen hakemus Elämäntaideyhdistys ry:lle (/ Riitta Saarikko ja Pirjo Salo) ja perustele, miksi haluaisit osallistua ja miksi tarvitsisit apua osallistumismaksun kanssa. Toimita vapaamuotoinen hakemus s-postilla viimeistään 4.8.2020 mennessä jommalle kummalle ohjaajista.

 

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietoja

 

Tule vaalimaan sielusi unohdettua kieltä! 

Kurssin harjoitukset ohjaavat läsnäoloon kehossa, antavat tilaa tunteille ja oman elämän tärkeille kysymyksille. 

 

 

Ilmoittaudu mukaan/ pyydä lisätietojaNäytä kaikki tapahtumat ›